Haccp

  • foto

    Kontrola systemu HACCP instruktaż opracowania

    Kontrola systemu HACCP instruktaż opracowania procedury audytu. W przeciwieństwie do obecnie dyrektyw, nie działają wprost na przedsiębiorcę a przepisy krajowe, nowe przepisy Unii Europejskiej przygotowane w formie rozporzadzeń, działają wprost na przedsiębiorcę urzędową kontrolę żywności i są nadrzędne krajowych, mogłyby być z niezgodne z ich zapisami. Rozporządzenia te odnoszą się do dotyczących GMP, GHP, HACCP, regulują sposób prowadzenia urzędowej kontroli żywności. Wymagania.

    Dodany: 2020-05-07
    Kategoria: HACCP
    Komentarze: 1


  • foto

    haccp w restauracji

    haccp w restauracji. W przeciwieństwie do obecnie dyrektyw, nie działają wprost na przedsiębiorcę a przepisy krajowe, nowe przepisy Unii Europejskiej przygotowane w formie rozporzadzeń, działają wprost na przedsiębiorcę urzędową kontrolę żywności i są nadrzędne krajowych, mogłyby być z niezgodne z ich zapisami. Rozporządzenia te odnoszą się do dotyczących GMP, GHP, HACCP, regulują sposób prowadzenia urzędowej.

    Dodany: 2020-05-06
    Kategoria: HACCP
    Komentarze: 1


  • foto

    Każdy podmiot na rynku w produkcji obrotu materiałami

    Każdy podmiot na rynku w produkcji obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia sierpnia r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z r. Nr , poz. z późn. zm.) jest obowiązany przestrzegać w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) dobrej praktyki higienicznej (GHP).Zasady GMP i GHP powinny być zapisane i ujęte w formie procedur, instrukcji, gwarantując powtarzalne.

    Dodany: 2020-05-06
    Kategoria: HACCP
    Komentarze: 0


  • foto

    haccp book Księga Reklamacji jest

    haccp book. Księga Reklamacji jest dokumentem związanym z Księgą HACCP i stanowi zestaw danych dotyczących uwag klientów jakości wyrobu usługi. Ze względu na wykazywania wyczerpujących informacji określonej reklamacji i przebiegu jej rozpatrywania, strony w Księdze przygotowane w postaci wygodnej tabelki, w której można śledzić postępowanie reklamacyjne w każdej, nawet najdrobniejszej sprawie, od momentu złożenia reklamacji.

    Dodany: 2020-04-19
    Kategoria: HACCP
    Komentarze: 0


  • foto

    Każdy podmiot na rynku w produkcji obrotu materiałami i wyrobami

    Każdy podmiot na rynku w produkcji obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia sierpnia r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z r. Nr , poz. z późn. zm.) jest obowiązany przestrzegać w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) dobrej praktyki higienicznej (GHP).Zasady GMP i GHP powinny być zapisane i ujęte w formie procedur,.

    Dodany: 2020-04-16
    Kategoria: HACCP
    Komentarze: 1